Valpkull juli 2020 "Klapper-kullen"

Lunas första kull med Zappa (Guess Zappa plays Zappa). Födda 20-07-20. 6 st valpar, tre tikar och tre hanar. Alla har röntgat höfter och armbågar med bästa resultat, A+A och 0+0. De har alla ett väldigt stabilt psyke, är coola i alla miljöer och fantastiska hundar att jobba med.

Hela kullen + mamma och moster träffas och tränar tillsammans regelbundet. Bland annat hade vi en gemensam valpkurs. Därefter har vi testat på viltspår, jaktlydnad, rallylydnad, specialsök, apportering, valpagillity, parkour, inkallningsträning, vardagslydnad, nosework, ringträning och utställning. Både i Guldnozens egen regi samt med inhyrda instruktörer.

Några har debuterat i rallylydnad nybörjarklass. Tre av syskonen är Svensk Viltspårchampion (SE VCH) och en är godkänd i anlagsklass med ett första pris öppen klass.

Alla 4 som var med på Goldenklubbens Open Show 2022 fick excellent.

Vi värdesätter samabetet med valpköparna och har även en WhatsApp grupp där vi har daglig kontakt och de kan ställa frågor, stort som smått. Vi finns alltid som ett bollplank och hjälper till med allt. 

Senaste kommentaren

10.09 | 15:05

❤️

12.03 | 20:18

Hallå. Jag håller lite koll från o med nu på fin kennel. Tycker om Harry o ziri de verkar var så härliga hundar mvh Liselotte från instagram

22.02 | 13:51

Sju gyllene skönheter:)

Dela den här sidan